Top

Adverteren op facebook

Websites door ons gebouwd zijn effectief en zorgen voor conversies

Adverteren op Facebook

Binnen een aantal jaar is Facebook uitgegroeid tot één van de grootste social media platforms in Nederland. Door veel bedrijven kan Facebook niet langer genegeerd worden. Negeren betekent grote kansen missen. Adverteren op social media is uitgegroeid tot een echt vak. Waar Facebook eerst begon met één simpel advertentietype, kent het nu talloze advertentiemogelijkheden met elke hun eigen doelstellingen, regels en effecten.

Hoe werkt adverteren op Facebook?

Na het opzetten van het account en pagina gaan wij op zoek naar interessante content dat aansluit op de visie van je bedrijf. Met content bedoelen we bijvoorbeeld, teksten, producten, foto’s en video’s. Samen met jou brengen we de doelgroep voor social media duidelijk in kaart. Vervolgens bepalen we een strategie en maken wij een helder stappenplan.  Hiervoor brengen we de belangrijkste doelstellingen voor jou in kaart. Doelstellingen die we onder andere kunnen bereiken met het adverteren zijn:

  • Het genereren van naamsbekendheid voor je bedrijf
  • Het promoten van de eigen website van je bedrijf
  • Het creëren van meer volgers op je Facebook-pagina
  • Het promoten van specifieke berichten, zoals acties en belangrijke nieuwsberichten

Voordelen van adverteren op Facebook

De kracht van het adverteren op Facebook is dat wij advertenties precies kunnen richten op een bepaalde doelgroep. Zeer interessant is het feit dat Facebook ook de mogelijkheid biedt om de doelgroep te sorteren op onder andere interesses, locatie, geslacht, leeftijd, burgerlijke staat, werk en opleiding.

Enkele belangrijke voordelen van het adverteren op Facebook zijn onder andere:

  • Hoog bereik onder de juiste specifieke doelgroep
  • Zelf bepalen wie je wilt bereiken
  • Helder inzicht in de effecten van uw advertenties
  • Mogelijkheid tot interactie met de doelgroep

Liever adverteren op google? Lees dan dit!

Bekijk prijzen
adverteren op facebook