Top

Webshop laten maken

Websites door ons gebouwd zijn effectief en zorgen voor conversies

Webshop laten maken?

Of je nu een webshop wilt beginnen waarbij je producten gaat verkopen of een professionele webshop wilt voor jouw speciaalzaak. Met onze flexibele webshop oplossing bouwen wij de perfecte webshop waarmee je op professionele manier jouw producten kunt aanbieden. Met het makkelijke beheersysteem wijzig je makkelijk prijzen en specificaties en breid je de webshop uit met meer categorie├źn en producten. Je webshop laten maken voor EasyWebsite? Neem direct contact op

Gemaakt voor conversies

Jouw webshop heeft maar 1 doel: Zo veel mogelijk producten verkopen. De webshops die wij bouwen zijn hier volledig op ingericht. Dat betekent dat elke webshop is voorzien van duidelijke call to actions en vrij is van overbodige knoppen, teksten en afleidingen. Strak, simpel en conversieverhogend.

Inzichten in uw verkopen

Het webshop beheersysteem zorgt ervoor dat je alle controle hebt over de bestellingen en betalingen. In het overzichtelijke verkoop dashboard zie je real-time welke bestellingen er zijn binnengekomen, wat de bestelstatus is en of de bestelling al is verzonden.

Een webshop laten maken bij Easywebsite?

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce, een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Dit is Wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wil je zelf je webshop verder aanpassen? En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon!

Beide webshops zijn flexibel in te delen qua pagina opbouw en qua kleuren. Dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

Bekijk prijzen