Top

Website laten maken

Websites door ons gebouwd zijn effectief en zorgen voor conversies

Je website laten maken bij Easywebsite?

Wil je een professionele website laten maken die je ook zelf heel eenvoudig kunt onderhouden? Dan ben je bij Easywebsite op het juiste adres.

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. Je kiest een website, stuurt ons je teksten, foto’s en logo en wij zorgen dat alles goed en professioneel in je website komt te staan.

Uw eigen Professionele Website

Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Uw website is hét uithangbord van uw bedrijf en daarom moet de ontwikkeling hiervan goed en professioneel worden gedaan!

Eenvoudig in gebruik

Alle websites die wij maken worden gemaakt met het CMS WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig programma (CMS) waarmee websites kunnen worden gemaakt. Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. WordPress is het meest gebruikte CMS te wereld.

Na oplevering van de website kunt dan ook zelf heel eenvoudig teksten en/of foto’s wijzigen zonder technische kennis. Mocht u er zelf niet uit kunnen komen of er geen tijd voor hebben dan kunnen wij helpen met de aanpassingen.

Website laten maken inclusief écht alles!

We weten hoe het werkt: je wilt altijd (te) veel, hebt chronisch tijdgebrek en als je iets nodig hebt, wil je dat het én goed én helder én snel kan. Daarom werken wij met één bedrag waarvoor je alles krijgt. Geen verborgen- of maandelijkse kosten.

Webshop nodig?

Ga je een product verkopen? Dan kies je liever voor een complete webshop waardaar je online zichtbaarheid wordt vergroot en je direct vanaf je webshop je producten kunt verkopen. Ook dit nemen wij volledig uit handen en maken voor jou de ideale webshop waarbij conversies centraal staan. Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Bekijk prijzen